• FORD TRANSIT

FORD TRANSIT

 

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele.

Noul Ford Transit

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele, vă oferă o mare varietate de opţiuni pentru specificaţiile vehiculului. Pe scurt, spuneţi în ce domeniu activaţi, enumeraţi cerinţele şi veţi găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.

Lista lungă de tehnologii de ultimă generaţie include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaţa mai uşoară, iar multe dintre aceste sisteme funcţionează automat, permiţându-vă să vă concentraţi asupra unor lucruri mai importante.

Alte tehnologii, precum Încărcarea regenerativă inteligentă, ajută motoarele puternice ale noului Transit să fie şi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cât despre spaţiul pentru marfă, de cât aveţi nevoie? Noul Transit dispune de o zonă de încărcare maximă extinsă, de până la 15,1 m3, şi de capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 4,2 m (cu perete despărţitor standard instalat). Prezintă, de asemenea, o capacitate de remorcare maximă de până la 3,5 t.

Şi, indiferent ce transportaţi, încuietorile extrem de solide şi alarmele sofisticate vă vor proteja atât încărcătura, cât şi vehiculul.

Creat să susţină afacerile

Fiecare milimetru al noului Transit este conceput pentru a vă ajuta să vă desfăşuraţi activitatea în mod eficient, productiv şi rentabil. Această utilitară este mai capabilă, mai solidă şi mai rezistentă ca niciodată. Toate acestea îmbinate într-un design exterior menit să creează o imagine uimitoare, contemporană şi un profil care face vehiculul mai aerodinamic, sporind şi mai mult economia de combustibil. Interiorul este stilat, confortabil, asemănător unui autoturism. Însă este vorba de un Transit, aşa că este şi practic şi rezistent.Modelat cu designul Ford Kinetic, exteriorul utilitarei combină stilul contemporan cu utilitatea practică. De exemplu, aerodinamica îmbunătăţită ajută la obţinerea unei eficienţe sporite a combustibilului, în timp ce luminile de înaltă tehnologie asigură o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mici.


Rămâneţi conectat chiar şi în mişcare

Străzi din mediul urban, autostrăzi, drumuri naţionale şi de ţară... noul Transit vă va asigura confortul şi conectivitatea dorită oriunde v-ar purta munca dvs. O gamă largă de tehnologii inovatoare uşurează condusul şi parcarea. Iar în cabina bine dotată, plină de spaţii de depozitare, puteţi utiliza comenzi vocale pentru a efectua apeluri din mers. Aşa că, puteţi face afaceri din mişcare, fără să vă desprindeţi mâinile de pe volan şi ochii de la drum.Tehnologia condusului

Fiecare tehnologie cu care este dotată utilitara dumneavoastră este prezentă în specificaţii deoarece îndeplineşte un scop practic şi util, după cum veţi descoperi pe parcurs.


Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC vă permite să controlaţi muzica şi să iniţiaţi şi să preluaţi apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe şi simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiţi „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate citi cu voce tare chiar şi mesajele text pe care le primiţi.

*Marca şi siglele Bluetooth® sunt oferite şi deţinute de Bluetooth SIG Inc şi orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited şi de către companiile sale partenere se face în baza unei licenţe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.

Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai productive

Tempomatul adaptiv vă permite să stabiliţi o viteză pe care o va menţine până când frânaţi sau acceleraţi. Cu ajutorul schimbătoarelor de pe volan puteţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduceţi.

În plus, dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi vehiculul în limita de viteză pe care o aţi selectat-o. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiţi combustibil, sistemul poate, de asemenea, minimiza posibilitatea să depăşiţi limita de viteză. Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante.

Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Sunt câteva posibile obstacole pe le puteţi avea în spatele autovehiculului şi pe care camera video pentru video posterioară vi le arată pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi în diferite spaţii sau pentru platforme de încărcare înguste.

Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult de obstacol.

Productivitate maximizată. Costuri de exploatare minimizate

Noul Transit şi-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi flexibilitate. Indiferent ce ampatament, înălţime a plafonului sau stil de cabină preferaţi, vă sunt garantate un spaţiu extins pentru depozitare şi o lungime de încărcare mare. Dispunerea zonei de încărcare este proiectată în mod specific pentru a maximiza spaţiul disponibil. Prin urmare, există spaţiu pentru până la patru europaleţi în toate modelele din gamă şi până la cinci în modelul L4 (Jumbo). Uşile laterale şi din spate sunt proiectate pentru a uşura încărcarea şi descărcarea obiectelor în şi din vehicul. Şi, în timp ce eficienţa utilitarei vă poate ajuta afacerea să câştige bani, costul redus al deţinerii vă va ajuta să îi economisiţi.Cea mai eficientă utilizare a spaţiului

Zona de încărcare a noului Transit este mai bună şi mai uşor de utilizat ca niciodată. Unghiurile pereţilor laterali au fost revizuite pentru a le face mai drepte, iar plafonul a fost ridicat uşor, pentru a maximiza spaţiul util. Toate utilitarele sunt mai lungi cu circa 300 mm, pentru a se asigura că lungimea de încărcare este potrivită tuturor ţevilor de lungime standard, plăcilor, sulurilor de mochetă, scărilor etc.

Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi

În utilitara dumneavoastră încap cu uşurinţă încărcături pe care, cu alte utilitare, ar trebui să le transportaţi pe portbagajul de acoperiş. De fapt, Noul Transit are o lungime de încărcare sporită, astfel încât, în funcţie de modelul ales, puteţi transporta încărcături de până la: 3,04 m, 3,49 m şi 4,21 m în lungime, pe podea, cu un perete despărţitor complet, din oţel, instalat.

Este uşor de urcat în utilitară

În bara de protecţie din spate este integrată o treaptă lată, aderentă, care uşurează accesul în spaţiul de încărcare şi facilitează încărcarea manuală.

Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO, la fel ca şi peretele despărţitor complet din oţel, montat ca dotare standard.

O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt cu mult mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-strălucitoare, dacă este necesar. Într-un vehicul cu aceste dimensiuni, reprezintă o caracteristică inteligentă şi foarte practică.

Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile

Atunci când dispuneţi de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale sunt vitale şi, deoarece adesea sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o încuietoare cu „verificare pozitivă” asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.

Uşi spate cu deschidere largă

Uşile solide din spate prezintă o garnitură la 360 de grade, pentru a ajuta la reducerea zgomotului, pentru a face ca închiderea să fie mai sigură şi pentru a preveni scurgerea apei în zona de încărcare. În funcţie de model, balamalele opţionale pot fi deschise către lateralele vehiculului şi pot fi blocate în poziţie deschis la 90 de grade, braţele de verificare intrând în uşă atunci când nu sunt folosite. Autocolantele reflectorizante de pe marginea interioară a uşii constituie o alertă de mare vizibilitate pentru alţi participanţi la trafic, atunci când uşile sunt deschise la 90 de grade.

Cuplu şi economie de combustibil mai mari

O gamă de motoare diesel TDCi de 2,2 litri, noi, combinate cu transmisii cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului. În combinaţie cu tehnologii precum Încărcarea regenerativă inteligentă, Controlul accelerării şi Auto-Start-Stop, Transit este construit pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi costul proprietăţii şi să maximizaţi profitul investiţiei.Cele mai recente motoare diesel, puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Transit are puterea asigurată de o gamă de trei motoare TDCi avansate, de 2,2 litri. Prin intermediul unei transmisii pe roţile din faţă, cu 6 trepte de viteză, aceste lanţuri cinematice noi dezvoltă 100, 125 sau 155 CP şi cuplu de până la 385 Nm, pentru a asigura o putere de tragere maximă şi mai puţine schimbări ale treptelor de viteză. Proiectarea ingenioasă are ca rezultate o economie remarcabilă de combustibil, un nivel de emisii scăzut şi încălzire rapidă şi eficientă, chiar şi în cele mai reci condiţii. Iar eficienţa utilitarei poate fi îmbunătăţită şi mai mult cu ajutorul tehnologiilor Ford ECOnetic.

Siguranţă şi securitate depline

De la eliminarea stresului în cazul pornirilor în rampă la un sistem care poate apela serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră: Transit este dotat cu o listă lungă de tehnologii care vă fac viaţa mai uşoară. Vehiculul încorporează, de asemenea, o gamă largă de sisteme care vă protejează de aproape orice incident şi utilitara dumneavoastră (precum şi marfa din ea) chiar şi de cei mai insistenţi hoţi.Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteţi alege să întrerupeţi apelul sau să discutaţi personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*

*Asistenţa de urgenţă Ford funcţionează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. Consultaţi secţiunea SYNC pentru cele mai recente informaţii

Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda

Utilizând o cameră orientată spre înainte pentru a monitoriza încontinuu drumul din faţă, un sistem de alertare la părăsirea benzii poate detecta dacă aţi ieşit în mod accidental de pe banda dvs. de deplasare. Tehnologia vă avertizează printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Se va dezactiva automat la viteze mai mici de 43 mph (70 km/h), pentru a nu interfera pe străzile din oraş. De asemenea, puteţi opri sistemul în mod manual, dacă doriţi.

Sistemul de avertizare a şoferului vă avertizează atunci când detectează faptul că sunteţi obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză.

Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte

Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, această caracteristică poate face ca manevra să se execute cu mai multă siguranţă. Aceasta deoarece o lumină din farul de pe partea virajului iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului.

Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

Controlul electronic al stabilităţii vă ajută să menţineţi controlul asupra autovehiculului, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea utilitarei, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi corectează automat poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra autoutilitarei şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.

Promotii

Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro

Proleasing Motors vă aduce acum Magazinul De Roţi – noua platformă accesibilă pe www.roti-proleasing.ro...

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Ford Motorcraft Reparatii Uzuale Ford Motorcraft Reparatii Uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare....

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Share