• NOUL FORD RANGER

NOUL FORD RANGER

 

Noul Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme şi pe cele mai dure tipuri de teren din lume. 

NOUL FORD RANGER

Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura.

Noul Ranger este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei.

Calitatile practice dovedite sunt dublate de performante de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.

Constructie solida

Avand capacitatea sa transporte 1.403 kg*, sa tracteze pana la 3.500 kg** si sa treaca prin apa adanca de pana la 800 mm, noul Ranger este mai mult decat capabil.

E un vehicul care nu te lasa nici in cele mai aspre conditii, pe care te poti baza la cele mai dure solicitari si in care poti avea incredere ca iti ofera o experienta fantastica la volan, zi de zi.

*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta **Vehicule 4x4 de 160 PS/200 PS cu carlig de remorcare si remorca cu sistem franare

Dotare inteligenta

Ford SYNC 3, un nou touchscreen color de 8” si comanda vocala. Tempomat adaptiv cu avertizare frontala, sistem de mentinere a benzii, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere si sistem de avertizare a soferului: toate acestea sunt dotari noi, disponibile pe un vehicul cu specificatii deja foarte bune.

Imbunatatirile aduse motorului si sistemului de transmisie, printre care se numara Auto Start Stop si noi raporturi de transmisie, la care se adauga un nou sistem de servodirectie electrica, contribuie la un consum remarcabil de mic si la atingerea unui nivel de emisii CO2 incepand de la 6,5l/100km si, respectiv, 171g/km, transformand noul Ranger intr-o alegere perfecta pentru afaceri si agrement, munca si divertisment.


CONSTRUIT CU UN SCOP

Stilat, dar solid. Indraznet dar sofisticat. Utilitar, dar remarcabil.

Exteriorul noului Ranger este o fuziune intre forma si functionalitate, avand ca rezultat un vehicul practic dar si o prezenta impunatoare pe sosea.

Stil indraznet si contemporan

Faruri noi

Spatiu mare pentru marfa

Orice destinatie si incarcatura

Orice destinatie si incarcatura

Lampi spate solide si vizibile

EXPERIENTA LA VOLAN

Dotarile avansate fac din noul Range unul dintre cele mai inteligente modele pick-up disponibile.

Esti hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune disponibila in prezent. Este mai rapid si mai usor de folosit, cu un sistem imbunatatit de comanda vocala si cu o functionalitate si mai mare. Noua interfata are butoane mai mari pentru a face utilizarea mai facila, iar ecranul de 8 inci raspunde acum si la interactiunile specifice unui smartphone, cum ar fi gesturile “pinch-and-swipe”, facand navigatia mult mai intuitiva.

* Te rugam retine: pentru SYNC 3 integrarea smartphone-ului este disponibila doar cu iPhone 5 / Android 5.0 (Lollipop) sau o versiune mai noua. Anumite functii ale SYNC 3 necesita o conexiune la internet, asa ca se vor aplica tarifele de date mobile.

Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta.

Daca senzorul radar incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata este liber, sistemul va accelera din nou pana la viteza aleasa.


Sistemul de Avertizare frontala, cu privirea mereu inainte

Acest sistem te poate avertiza daca simte pericolul unei coliziuni cu masina din fata si te poate ajuta sa eviti un accident.* Radarul din partea din fata a noului Ranger detecteaza vehiculele mai lente care se deplaseaza in aceeasi directie si emite o avertizare vizuala si sonora daca distanta se reduce rapid. Daca nu reactionezi si te apropii in continuare de celalalt vehicul, nou Ranger pre-incarca si sporeste sensibilitatea servofranei, facand ca franele sa aplice o forta mai mare si sa te opresti mai repede, chiar daca apesi incet pedala de frana.

* Acest sistem este conceput ca sistem de asistenta la conducere. Menirea lui nu este sa inlocuiasca atentia si judecata soferului, si nici necesitatea de a actiona frana.Sistemul NU activeaza franele automat. Neapasarea pedalei de frana pentru a activa franele poate avea ca efect o coliziune.

4x4 selectabil pentru orice teren

Alege 4x2 pentru deplasarea obisnuita, 4x4 Gama superioara pentru conditii de carosabil prost si macadam, si 4x4 Gama inferioara pentru teren extrem de dificil.

Utilizarea comutatorului electronic din mers (optional) iti permite sa comuti intre 4x2 si 4x4 Gama superioara in timp ce te deplasezi.

Un sistem avansat care te ajuta sa pastrezi banda de rulare

Sistemul de mentinere a benzii de rulare utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta. de deplasare. Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui indicator de avertizare vizuala. Daca reactionezi mai greu sau nu reactionezi deloc, Sistemul de asistenta la pastrarea benzii iti poate oferi asistenta cu cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Tehnologia este conceputa pentru drumurile cu mai multe benzi pe sens (cum sunt autostrazile), asadar se dezactiveaza automat la viteze mai mici de 65 km/h sau poate fi dezactivata manual.

Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu semnul respectiv de limitare a vitezei sau de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua. Sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere este disponibil ca dotare optionala impreuna cu sistemul de mentinere a benzii.

Faza lunga automata. Te ajuta sa vezi, fara a-i orbi pe ceilalti soferi

O functie utila pentru deplasarile pe timp de noapte, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima. Faza lunga automata este disponibila ca dotare optionala impreuna cu sistemul de mentinere a benzii..

Sistem de avertizare a soferului. E timpul pentru o pauza?

Sistemul de avertizare a soferului monitorizeaza constant stilul personal de condus si este conceput sa detecteze orice variatie cauzata de oboseala. Daca sistemul detecteaza ca devii mai putin vigilent, o pictograma de avertizare apare pe afisaj, sugerandu-ti sa iei o pauza.

UN PICK-UP ADEVARAT

Colegii de munca, familia, prietenii... Noul Ranger le asigura loc, venind cu trei variante diferite de cabina si patru serii.

Spatios ca intotdeauna, dar echipat mai bine ca oricand, vei calatori in conditii de confort si stil impreuna cu pasagerii.

Cabina simpla

Cabina simpla cu doua usi ofera un spatiu foarte practic, cu capacitati remarcabile privind spatiul de incarcare.

Varianta de cabina cu doua usi, cu locuri pentru pana la doi ocupanti.

Compartiment de incarcare 2.317 x 1.560 mm

Sarcina utila bruta* de maximum 1403kg (1117 kg pe 4x2)

*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta

Cabina Super

Cabina Super are doua usi fata conventionale si doua panouri spate cu deschidere inversa, oferind acces simplu in partea din spate a cabinei si la spatiul din spatele locurilor din fata. Acest model de cabina dispune de locuri pentru pasageri ocazionali in spate, cu depozitare sigura si accesibila in cabina, inclusiv doua compartimente acoperite in podea.

Varianta de cabina cu patru usi, cu usi spate cu deschidere inversa si locuri pentru pana la patru ocupanti.

Compartiment de incarcare 1.847 x 1.560 mm

Sarcina utila bruta* de maximum 1241 kg (1.070 kg pe 4x2)

*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta

Cabina dubla

Cabina dubla Ranger este prevazuta cu patru usi standard. Aceasta ofera un mediu spatios, similar autoturismelor, pentru pana la cinci persoane, usile mai mari asigurand acces usor pentru pasagerii din spate. Acestia se bucura, de asemenea, de spatiu generos pentru picioare.

Varianta de cabina cu patru usi, cu locuri pentru pana la cinci ocupanti.

Compartiment de incarcare 1549 x 1560 mm

Sarcina utila bruta* de maximum 1258 kg

*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta

Impunator. Puternic.

Recompenseaza rebelul din tine cu noul Ford Ranger Black Edition. Culoarea seducatoare a caroseriei, Shadow Black, si jantele din aliaj de 17", plus numeroase detalii de design cu finisaj negru, asigura o remarcabila adevarata pe sosea. Acesta este un pick-up 4x4 impunator.

Dur, dar rafinat

Exteriorul este dur si rezistent, exact asa cum te astpti. Ce scoate in evidenta noul Ford Ranger Black Edition este finisajul sau elegant, complet negru. Totul, de la jante la sinele plafonului, la grila radiatorului si ornamentele lampilor de ceata. Singura exceptie? Emblema Seriei Limitate cu finisaj cromat.


Confortabil, conectat, in control

Interiorul in nuante inchise, dar primitor, continua tematica culorii negre absolute si in habitaclul noului Ford Ranger Black Edition – de la volan la covorase, la panoul de bord si scaunele cu tapiterie din piele premium. Interiorul contine in mod standard cateva dotari exceptionale. Printre acestea se numara Ford SYNC 3, un sistem avansat, care iti permite sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie cu ajutorul atingerilor sau al vocii.


Ranger Black Edition – fata 3/4

Ranger Black Edition – spate 3/4

Fiecare detaliu al exteriorului este finisat cu negru pur.

Jantele din aliaj negru, de 17”, sporesc aspectul atragator si robust.

Promotii

Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro

Proleasing Motors vă aduce acum Magazinul De Roţi – noua platformă accesibilă pe www.roti-proleasing.ro...

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Share