• FORD TRANSIT SASIU

FORD TRANSIT SASIU

 

Rezistenta si calitatea constructiei specifice unei camionete.

Autosasiul cu cabina Ford Transit

Rezistenta si calitatea constructiei specifice unei camionete. Agilitatea si eficienta unui vehicul comercial usor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Modelat dupa nevoile reale ale proprietarilor, proiectat in parteneriat cu industria constructoare de caroserii si construit pentru a oferi o fundatie solida afacerii tale.

Cu optiuni de ampatament, doua versiuni de cabina si trei optiuni de transmisie, beneficiezi de flexibilitate si posibilitati de alegere excelente.

O gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor.

Lista lunga de dotari si de tehnologii, plus cabina bine echipata, fac calatoriile mai usoare si mai confortabile.

Indiferent daca ai nevoie de o furgoneta carosata, dropside sau cu bena, o furgoneta frigorifica, un atelier mobil, un vehicul pentru situatii de urgenta sau o rulota pentru camping, noul autosasiu cu cabina Ford Transit poate fi alegerea perfecta.

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

Transit dispune de o gama de noi motoare inovatoare şi puternice Ford EcoBlue 2.0L TDCi. Acestea respecta standardele stricte Euro 6 si beneficiaza de o tehnologie avansata, care imbunatateste eficienta consumului de combustibil si puterea furnizata, in timp ce reduce emisiile.


Extrem de adaptabil. Extraordinar de flexibil

Noul autosasiu cu cabina Ford Transit este proiectat pentru a fi compatibil cu orice fel conversie posibila.

Un sasiu extrem de solid si rezistent, disponibil in cinci variante de ampatament, ofera optiuni de masa bruta a vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, poti alege o caroserie cu cabina simpla sau dubla, pentru a transporta pana la sapte persoane.

Gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri ofera trei niveluri de putere, transmisie manuala sau automata si tractiune pe fata, pe spate sau integrala.

Design Inteligent

O silueta aerodinamica si distinsa, cu contururi fluide si detalii clare caracterizeaza designul inteligent al noului Galaxy.

Farurile inguste, detaliile cromate si spoilerul spate subliniaza eleganta si performantele eficiente ale masinii.

Design cu un scop precis

Rezistenţă şi calitate a construcţie

Faruri de înaltă tehnologie

Caracteristici inteligente, toate cu un scop clar

 

Autosasiul cu cabina Transit este proiectat sa ofere utilitate maxima. De asemenea, include dotari si tehnologii gandite special pentru a te ajuta. Imediat dupa ce le vei incerca, te vei intreba cum de te-ai descurcat pana acum fara ele.

 

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

 

Functia de Asistenta pre-coliziune (dotare optionala), care include Sistemul de detectare a pietonilor si pe cel de franare activa, foloseste un radar si o camera video pentru a detecta vehiculele si pietonii din cale sau pe cei care ar putea sa-ti apara in drum. Acest sistem te poate alerta in caz de posibila de coliziune. Daca nu raspunzi la avertizarea sistemului, Sistemul de franare activa pregateste sistemul de franare si poate actiona in mod automat franele pentru a reduce gravitatea accidentelor, sau chiar pentru a ajuta la evitarea lor (functioneaza la viteze de pana la 80 km/h).

 


Transmisia automata SelectShift

 

Noile motoare Ford EcoBlue 2.0L TDCi de 130 CP si 170 CP sunt disponibile cu un noua transmisie automata SelectShift cu sase trepte. Aceasta este conceputa pentru a oferi o experienta de condus lina si relaxanta, in special in trafic intens. Transmisia iti permite sa schimbi manual viteza daca preferi, folosind schimbatorul de langa volan. Acesta prevede, de asemenea, capacitatea de a restrictiona transmisia, in conditii mai dificile de condus, de exemplu pe suprafete alunecoase sau pante.

 


Tempomat care se poate adapta automat

 

Cu tempomatul adaptiv (dotare optionala), poti alege viteza cu care vrei sa conduci si sistemul o va mentine. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata ta, va inceti vehiculul pentru a mentine o distanta prestabilita. Odata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza stabilita de tine initial.

Avertizarea frontala este o tehnologie care este parte din Tempomatul adaptiv si care e conceputa pentru a te avertiza daca te apropii prea mult de vehiculul din fata ta.

 


Active Park Assist system

Un sistem avansat care te ajuta sa-ti pastrezi banda

 

Daca detecteaza ca parasesti din greseala banda de circulatie, sistemul optional de avertizare la parasirea benzii iti atrage atentia prin vibratii ale volanului, afisand de asemenea un avertisment vizual pe bord. (Iti poti seta nivelul de vibratie a volanului la unul din cele 3 niveluri de intensitate.)

 

Active Park Assist system

Sistemul de avertizare a soferului iti atrage atentia atunci cand detecteaza ca esti obosit

 

Sistemul de avertizare a soferului monitorizeaza constant comportamentul tau la volan si este creat pentru a detecta orice aspecte care pot fi provocate de oboseala. Daca identifica faptul ca devii mai putin vigilent iti atrage atentia, prin afisarea unei avertizari pe panoul de bord, si iti sugereaza sa faci o pauza.

 

Active Park Assist system

Vede indicatoarele rutiere pe care tu le-ai putea rata

 

Indiferent ca indicatoarele sunt pe marginea drumului sau deasupra lui, permanente sau temporare, Sistemul recunoastere a indicatoarelor rutiere (dotare optionala) le poate identifica. Panoul de bord afiseaza o pictograma cu limita de viteza sau cu interdictia de a efectua depasiri; acestea sunt actualizate de fiecare data cand restrictiile existente se modifica.

 

Active Park Assist system

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

 

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie (optionale) se activeaza in secunda in care detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege unul dintre cele 6 niveluri de senzitivitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa intre in actiune pentru a o indeparta.

 

Hill Start Assist

Faruri care se aprind automat atunci cand este necesar

 

Senzorii detecteaza lumina care scade in intensitate si activeaza farurile automat, pentru a facilita deplasarile pe timp de seara. Acestea se activeaza, de asemenea automat atunci cand intri intr-un tunel. (Optional)

 

Hill Start Assist

Te ajuta sa vezi, fara a ii orbi pe ceilalti

 

Un ajutor pe timp de noapte, Faza lunga automata (dotare optionala) diminueaza temporar lumina farurilor atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un vehicul in fata ta. Apoi sistemul revine automat la faza lunga.

 

Hill Start Assist

Manevrare mai usoara pe timp de noapte

 

Cand vrei sa iei un viraj pe timp de noapte, autosasiul Ford Transit te ajuta cu noua optiune de iluminare in viraje. Aceasta se activeaza la viteze sub 30 km/h, atunci cand iei un viraj. Pozitionate in partea superioara a farurilor, luminile speciale se activeaza automat pentru a ilumina partea adecvata a drumului, ajutandu-te sa vezi cat mai bine.

 

Hill Start Assist

Drumuri mai putin obositoare, calatorii mai economice

 

Tempomatul adaptiv te ajuta sa mentii vehiculul sub o limita de viteza prestabilita de tine. Pe langa faptul ca te ajuta sa economisesti combustibil, sistemul poate minimiza, de asemenea, posibilitatea de a depasi limita legala de viteza.

 

Hill Start Assist

Sistem de tractiune integrala inteligenta

 

Disponibil pe anumite modele*, sistemul de tractiune integrala inteligenta al autosasiului cu cabina Transit detecteaza nivelul de aderenta al fiecarei roti si distribuie in mod activ cuplul motor pentru a maximiza eficienta. Disponibil ca dotare optionala, incepand cu ultimul trimestru al anului 2016.

 

Hill Start Assist

Aderenta maxima pentru un plus de control

 

Sistemul de control avansat al cuplului motor culege informatii privind suprafata de rulare de 100 de ori pe secunda. (Adica de 33 ori mai rapid decat o clipire). Cu ajutorul acestor informatii, sistemul echilibreaza puterea transmisa la nivelul fiecareia dintre cele doua roti din fata. Acest lucru maximizeaza aderenta si imbunatateste manevrabilitatea, ajutandu-te sa controlezi virajele si sectiunile serpuite ale drumului.

 

Caroserii si capacitate de pana la 7 persoane

 

Alege un autosasiu Transit cu cabina simpla sau dubla si poti configura un vehicul care sa fie construit aproape la comanda pentru afacerea ta. Sunt disponibile cinci versiunid e ampatament (de la L1 la L5) si loc pentru pana la sapte persoane in varianta cu cabina dubla.

 


Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina

 

L1 (ampatament scurt)
Roata spate simpla
Tractiune spate (Tractiune fata disponibila la seria 330)
Lungime cadru sasiu 2.775 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.100-3.300 kg
2/3 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina

 

L2 (ampatament mediu)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune fata/Tractiune spate (Tractiune integrala disponibila la seria 350; tractiune spate doar la seria 470)
Lungime cadru sasiu 3.142 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.100-3.500 kg
2/3 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina

 

L3 (ampatament lung)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune fata/Tractiune spate (Tractiune integrala disponibila la seria 350; tractiune spate doar la seriile 430 si 470)
Lungime cadru sasiu 3.592 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500-4.700 kg
2/3 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina

 

L4 (ampatament lung cu cadru extins)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune spate (Tractiune fata/Tractiune integrala disponibila la seria 350; tractiune spate doar la seriile 430 si 470)
Lungime cadru sasiu 4.149 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500-4.700 kg
2/3 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina

 

L5 (ampatament extra-lung)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune spate (Tractiune integrala disponibila la seria 350)
Lungime cadru sasiu 5.147 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500-4.700 kg
2/3 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina dubla

 

L3 (ampatament lung)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune spate (Tractiune fata/Tractiune integrala disponibila la seria 350)
Lungime cadru sasiu 2.777 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500 si 4.700 kg
6/7 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina dubla

 

L4 (ampatament lung cu cadru extins)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune spate (Tractiune integrala disponibila la seria 350)
Lungime cadru sasiu 3.159 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500 si 4.700 kg
6/7 locuri

 

Hill Start Assist

Autosasiu cu cabina dubla

 

L5 (ampatament extra-lung)
Roata spate simpla/Roata spate dubla
Tractiune spate (Tractiune integrala disponibila la seria 350)
Lungime cadru sasiu 4.149 mm
Greutate bruta a vehiculului 3.500 si 4.700 kg
6/7 locuri

 

Promotii

Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro Magazinul de Roţi, noua platformă de comerţ online disponibilă pe www.roti-proleasing.ro

Proleasing Motors vă aduce acum Magazinul De Roţi – noua platformă accesibilă pe www.roti-proleasing.ro...

Promoţie activă până la: 31.03.2019


Share