Info – Centre FordLiive

Centre FORDLiive.

Centrele FORDLiive se află în centrul angajamentului Ford în materie de productivitate. Centrele FORDLiive sunt conectate în timp real la toate atelierele noastre autorizate de vehicule comerciale Ford și au informații complete despre toate reparațiile efectuate în atelierele lor.

Uptime Pro.

Centrele noastre de service autorizate Ford pentru vehicule comerciale si partenerii nostri de asistență rutieră sunt conectate in timp real la Ford Motor Company prin sistemul nostru de monitorizare Uptime Pro.

Consultanții FORDLiive folosesc UptimePro pentru a monitoriza progresul reparațiilor vehiculelor prin intermediul rețelei noastre de centre de service autorizate de Ford vehicule comeriale. Monitorizarea UptimePro începe în momentul în care un vehicul solicită asistență rutieră și continuă până la finalizarea reparației. Dacă este detectată o întârziere în timpul reparației, UptimePro va alerta automat consultanții FORDLiive, care vor lua măsurile corespunzătoare pentru a rezolva orice probleme și pentru a accelera reparația.