FordPass

FordPass

Deblochează întregul potențial al mașinii cu FordPass.

Termeni si Conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea Ford Proleasing Motors înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Ford Proleasing Motors pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

[**] Pret de vanzare intermediar recomandat si neobligatoriu, fara aplicarea programului PSIPAN (RABLA) relevant. Pretul include TVA si nu include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. De asemenea pretul nu include prima de casare (6500 lei) prin programele PSIPAN (RABLA), fiind rezultatul aplicarii avantaj client (detalii mai jos). Va rugam contactati Ford Proleasing Motors pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Ford Proleasing Motors, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Ford Proleasing Motors pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[****] Valabil la vehiculele cu transmisie automată și modem FordPass Connect încorporat. Acum poți folosi telefonul pentru a porni motorul din confortul casei tale sau de la birou. Acest lucru îți oferă un plus de confort pe timp de iarnă iar opțiunea respectivă are grijă să încuie automat ușile cât timp motorul stă pornit. Cheia este în continuare necesară în momentul în care vrei să pornești vehiculul de pe loc.

[*****] Aspectul ecranului poate varia. În funcție de dispozitivul dvs., va trebui să vă conectați la SYNC 3 printr-un cablu USB pentru modelele iOS sau prin Bluetooth® pentru dispozitivele Android. Puteți utiliza Traffic Live în acele vehicule echipate cu SYNC 3 și navigație prin satelit. Printre acestea se numără: Focus, C-MAX și Grand C-MAX (construit după septembrie 2016); Kuga, Transit Connect, Ranger (construit după octombrie 2016); Mondeo, S-MAX, Galaxy, noul Fiesta (construit după 15 mai 2017), Mustang (construit după 1 martie 2017) și Edge (construit după 15 martie 2017).